Brezplačna poštnina za nakupe nad 60 €

Mogoče vas zanima?

Sledite nam

Jezik

Pijača ostane hladna 24 ur in vroča 12 ur.

S Snow Monkey termovko, ki ohranja pijačo 24 ur hladno in 12 ur vročo, boste lahko uživali v aktivnem življenjskem slogu, ne glede na zunanjo temperaturo.

  • Zdravju prijazno

    Termovka in zamašek ne vsebujeta BPA snovi in aluminijev. Material ne vsebuje toksinov, je nereaktiven in ne prehaja v tekočino.

  • 12h vroče / 24h hladno

    Termovka Snow Monkey ohranja temperaturo tekočine toplo do 12 ur in hladno kar do 24 ur. Dvojna stena z vakuumsko izolacijo zadrži vsebino termovke toplo ali hladno, ne glede na zunanjo temperaturo.

  • Nerjaveče jeklo

    Visoko kakovostno nerjaveče jeklo je izredno odporen material. Termovka se ob padcu ne razbije in ohrani funkcijo. Na izdelek nudimo doživljenjsko garancijo.

+ Ledene kocke
+ Brez rosenja

Snow Monkey flaška ima široko oblikovano odprtino, ki omogoča enostavno dodajane ledenih kock, hkrati pa zagotavljajo enostavnejše pitje in preprosto čiščenje. Izolirana dvojna stena preprečuje kondenzacijo, zato vaša torba in roke ostajajo suhe med prenašanjem.

Osveži svoje življenje

Stena iz nerjavečega jekla zagotavlja visoko obstojnost izdelka, hkrati pa preprečuje prenos okusa med različnimi pijačami. Vaša jutranja kava, tako ne bo imela okusa po večernem martiniju. Naredite požirek in uživajte!

Najbolj prodajani izdelki

Postani del naše zgodbe