Brezplačna poštnina za nakupe nad 60 €

Mogoče vas zanima?

Sledite nam

Jezik

Pogoji poslovanja

Dodatne informacije

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Snowmonkey-flask.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in na podlagi mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Spletna trgovina Snowmonkey-flask.com je v lasti oziroma jo vodi podjetje SAVIN d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik ali upravitelj).

Prodajalec zagotavlja skladnost blaga s pogodbo v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-1). Kupcu je ob nakupu zagotovljena garancija za primerno delovanje blaga. V primeru napake na blagu lahko kupec uveljavlja reklamacijo v skladu z določbami ZVPot-1. Vse informacije o postopku reklamacije so navedene na naši spletni strani, kupec pa se z njimi seznani ob nakupu blaga.

1. Naročanje

Naročanje v spletni trgovini Snowmonkey-flask.com poteka v slovenskem jeziku prek interneta 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov, če željenega izdelka ne najdete, nam to sporočite na e-naslov: info@snowmonkey-flask.com in obvestili vas bomo ali je dobava izdelka možna ali ne. Izdelki bodo kupcu dostavjeni po pošti, razen v primeru, če kupec v naročilu navede, da bo naročene izdelke prevzel osebno na dogovorjenem mestu.
Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.
Pridržujemo si tudi pravico do spremembe cen, vendar bo v tem primeru stranka obveščena po e-mailu ali pa po GSM-ju.

Postopek nakupa

Za sam nakup izdelkov ni potrebna zamudna registracija! Ko izberete želeni izdelek le enostavno sledite navedenim korakom (vpišete vse potrebne podatke, izberite način plačila,..), ki vas bodo popeljali do zaključka naročila. V kolikor želite posamezni izdelek odstraniti iz košarice, le to naredite s gumbom odstrani. Če se odločite za registracijo lahko nakup poteka hitreje in obogočene so vam razne funkcije.

Postopek naročanja
1. Naročilo je nepotrjeno:
Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo nepotrjeno.

2. Naročilo potrjeno:
Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3. Blago odposlano:
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Osebne podatke bomo uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Pogodba/račun je shranjena na najetem strežniku in je ustrezno zavarovana s strani podnika te storitve. V koliko želite več informacij nas kontaktirarjte na info@snowmonkey-flask.com

Račun prejmete po elektronski pošti

Kupec se strinja, da prejme račun elektronsko po elektronski pošti.

Nakup brez registracije

Spletno trgovino smo prilagodili do te mere, da ni potrebna registracija za nakup izdelkov. S tem smo skrajšali nakupovalni proces in uporabniku omogočili preprosto nakupovanje. Uporabnik prejme na e-mail sporočilo o kupljenih izdelkih. Uporabnik jih ima možnost preklicati, dokler se ne odda v obdelavo. V kolikor ga ne prekliče se smatra, da se uporabnik strinja z nakupom.

2. Preklic naročila

Preklic naročila lahko izvedete po klasični pošti ali po e-pošti.

3. Reklamacija


V primeru, da uporabnik prejme poškodovan izdelek, mora o tem obvestiti spletno trgovino v roku 8 dni od prejema izdelka. Obvestilo je možno poslati preko elektronske pošte na naslov [e-poštni naslov trgovine] ali preko telefona na številko [telefonska številka trgovine].

 Reklamacijo blaga lahko uveljavi le kupec izdelka, ki je naveden na original računu. Garancija preneha veljati pri:
– okvarah, nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile.
– pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov,npr. Predelave na izdelku – pri uporabi drugih elementov, ki ne spadajo zraven
– pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja


4.Vračilo blaga

Kupci, ki z naročenimi izdelki niso zadovoljni, lahko blago na svoje stroške v zakonskem določenem roku vrnejo, rok vračila blaga predstavlja 14 dni od dne, ko potrošnik pridobi posest nad blagom. (Ponudnik zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler blago ne prispe na naslov ponudnika oz dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. ) Ponudnik bo kupcu povrnil celoten znesek nakupa, potrošnik v primeru odstopa pogodbe krije samo stroške vračila blaga. Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Vračilo upoštevamo le v primeru, da je vrnjeno blago v originalni, nepoškodovani embalaži skupaj s priloženo dokumentacijo. Če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačila vršimo na TRR kupca. Če želi kupec vrniti blago oz če želi kupec odstopiti od pogodbe, mora kupec pisemsko na naslov SAVIN d.o.o. Glavni trg 51, 3313 Polzela  oz preko elektronske pošte info@snowmonkey-flask.com poslati jasno sporočiti o njegovi nameri. 
Izdelke lahko kupec vrne po pošti na naslov:

SAVIN d.o.o.
Glavni trg 51
3313 Polzela

Kupnino za vrnjene izdelke vam najkasneje v 14 dneh povrnemo na vaš transakcijski račun oz na plačilni instrument preko katerega je bilo blago plačano.  

Odstop potrošnika od pogodbe ni mogoč, kadar je blago izdelano po posebnih navodilih potrošnika.5. Cene


Vse navedene cene so v EUR in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost).


6. Odveza odgovornosti

Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani Spletne trgovine. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov in rok dobave spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Trudimo se zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, a je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.7. Izvensodno reševanje sporovV skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES podjetje Savin d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, ki bi ga potrošnik lahko koristil v skladu z zakonom. 


Na spodnji povezavi podjetje Savin d.o.o. objavlja povezavo do platforme za reševanje potrošniških sporov (SRPS)

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

Postani del naše zgodbe