Brezplačna poštnina za nakupe nad 60 €

Mogoče vas zanima?

Sledite nam

Jezik

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Splošno

18/8 nerjaveče jeklo zagotavlja dolgo obstojnost izdelka in hkrati preprečuje, da bi se termovka SnowMonkey navzela okusa pijač. Tako današnji čaj ne bo prevzel okusa včerajšnje kave. Kvalitetenmaterial prav tako omogoča enostavno čiščenje. Zamašek je izdelan iz umetnih mas, ustreza vsempredpisom ter je BPA neoporečen in varen za uporabo.

0,5 l Urban edition: fi 7,5 cm x 21,5 cm , 532 ml0,6 l

Sport edition: fi 7,5 cm x 28 cm , 621 ml1 l

Adventure edition: fi 9 cm x 26 cm , 946 ml

Uporaba

Visoka temperatura pomivalnega stroja lahko škoduje prašno lakirani zunanji površini, ki je narejenana vodni osnovi, zato pranje v pomivalnem stroju ni priporočeno. Za dolgo uporabo termovkpriporočamo čiščenje s toplo vodo, čistili za posodo in ščetko.
Termovke zagotavljajo pijačo hladno do 24 ur in toplo do12 ur.
Ker je termovka narejena iz 18/8 nerjavečega jekla uporaba mikrovalovne pečice ni možna.

Plačilni pogoji in pošiljanje

Matična družba SAVIN d.o.o. uporablja ustrezna tehnična in organizacijska orodja za zaščito inshranjevanje osebnih podatkov in podatkov o prenosu plačil.
Plačevanje je možno s kreditnimi karticami, paypal, plačilom po povzetju in z bančnim nakazilom.
Termovke Snow Monkey lahko naročate v vseh evropskih državah.
Vsa naročila, ki so oddana na delovni dan do 14. Ure, bodo poslana naj pozneje naslednji delovni dan,če so proizvodi na zalog. Čas odpreme se lahko podaljša do 48 ur, če je pri naročilu vključena personalizacija. Naročila, plačana z vnaprejšnjim plačilom, bomo poslali takoj, ko prejmemo denar na naš bančni račun. Možen je tudi vnaprej dogovorjen kasnejši rok pošiljke.
Naročilo lahko prekličete na https://snowmonkey-flask.com/my-account v roku 14 dni od nakupa,tako da sporočite na naslov info@snowmonkey-flask.com brez kakršnega koli razloga in zahtevatevračilo kupnine.

Garancija

Za izdelke jamčimo 12 mesecev garancije od vašega nakupa. Pogoj za priznano garancijo je uporabaizdelka v skladu z navodili za uporabo.

Postani del naše zgodbe